Închide

LECȚIA DIASPOREI: De ziua României, un solo la pian în gara din Amsterdam

Actualitate by Luminiţa Silea - dec. 01, 2014 0 994

Generația care trăiește departe de România a dat un exemplu la alegerile din luna noiembrie. Generația care călătorește în afară n-a uitat de protestele din țară și de umilința de la alegeri a celor din diaspora.  A fost nevoie de un pian și un român care știe să-l folosească. Și s-a născut o urare, într-o gară din Olanda. La Amsterdam.
„Pentru că se apropie 1 Decembrie și pentru că mă bucur de lucrurile petrecute în România în ultimele săptămâni și pentru că în gara din Amsterdam am găsit un pian, am cântat imnul împreună cu câțiva olandezi care s-au oprit din drum și m-au acompaniat”, spune Valentin Astnculesei pe pagina sa de Facebook. 
Cum sună imnul României la pian, într-o gară de departe

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Luminiţa Silea

Este reporter la ActualdeCluj.ro din aprilie 2014. A lucrat la cotidianul Ziua de Cluj de la lansarea sa, în 2004, până în aprilie 2014. A absolvit Facultatea de Jurnalism a universității "Babeș-Bolyai" în 2004 şi are două diplome de master - în Administraţie Publică la aceeaşi universitate şi în Comunicare şi Relaţii Publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti.