Închide

LECȚIA DIASPOREI: Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie. Harta "'țării dodoloațe" afișată la Londra și campanie pro România în Trafalgar Square

Actualitate by Luminiţa Silea - dec. 01, 2014 0 560

Românii din Republica Moldova au transmis un mesaj de unitate cu prilejul alegerilor din țara vecină, de duminică 30 noiembrie, la ambasada din Londra. „O țară, un popor” sau „România mare”.

o tara un popor

 

(Sursa foto: Prisăcaru Gheroghe Mirel, mirel.ro)

Astăzi, la Londra în Trafalgar Square două studente de 20 și 22 de ani lansează, de Ziua României, campania Uniți pentru Schimbare, de luptă împotriva stereotipurilor ca un răspuns la atacurile presei și a guvernului britanic împotriva emigranților din Europa de est. Prin această campanie,  Roşu Bianca şi Andreea Caraveteanu vor să ofere britanicilor posibilitatea de a cunoște Românii și România. (Sursa foto: Prisăcaru Gheroghe Mirel, mirel.ro)

trafalgar

Vezi aici detalii despre Campania Fight stereotypes. United for change

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Luminiţa Silea

Este reporter la ActualdeCluj.ro din aprilie 2014. A lucrat la cotidianul Ziua de Cluj de la lansarea sa, în 2004, până în aprilie 2014. A absolvit Facultatea de Jurnalism a universității "Babeș-Bolyai" în 2004 şi are două diplome de master - în Administraţie Publică la aceeaşi universitate şi în Comunicare şi Relaţii Publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti.
  • Articole similare