Închide

LECȚIA DIASPOREI. Clujenii s-au întors la vot la Bruxelles. E coadă, s-a venit cu copii și pancarde: „Diaspora trimite banii acasă, voi îi furați!”

ActualitateTop News by Luminiţa Silea - nov. 16, 2014 0 470

Adrian-Sami s-a întors la secția de la Bruxelles să voteze în turul doi președintele României. E clujean și spune că ceea ce se întâmplă în Belgia e extraordinar: așa cum Clujul a fost la înălțime și a ieșit în stradă, la fel au făcut astăzi și românii din Belgia: cu copii, cu pancarde, toată lumea stă la coadă la ambasadă să voteze.

11

„Se vorbește de România, de proteste. Sunt oameni veniți de peste tot, cu copii. Au pancarde improvizate. Este extraordinar ce se întâmplă”, spune Sami. 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Luminiţa Silea

Este reporter la ActualdeCluj.ro din aprilie 2014. A lucrat la cotidianul Ziua de Cluj de la lansarea sa, în 2004, până în aprilie 2014. A absolvit Facultatea de Jurnalism a universității "Babeș-Bolyai" în 2004 şi are două diplome de master - în Administraţie Publică la aceeaşi universitate şi în Comunicare şi Relaţii Publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti.