Închide

VIDEO. LECȚIA DIASPOREI. Clujenii la Bruxelles. Au votat după aproape șapte ore de stat la coadă: "A fost o singură budă ecologică la o mare de oameni!"

ActualitateTop News by Luminiţa Silea - nov. 16, 2014 0 311

Un singur WC ecologic au amenajat organizatorii alegerilor din Belgia, la o mare de oameni, ne spun clujeni care au stat la coadă aproape șapte ore, astăzi, ca să voteze președintele României.

 

„Românii de la coadă au venit cu declarații printate. Le-au împărțit tuturor. Au venit dube de poliție să asigure ordinea. Vorbesc de scutieri, ca pe stadion a fost aici, la Bruxelles. Am votat ca să ne fie mai bine în țară, cu gândul la părinții mei. A meritat și o coadă de șapte ore”, a spus Adrian-Sami pentru Actualdecluj. El a adăugat că, la 14.00, la secția din Bruxelles votaseră 2300 de oameni. „Eu am reușit să votez la 17.30”, a adăugat Sami. La coadă a stat cu Iordache, din Târgoviște, tată a doi copii. „Am ieșit la vot și am ales să și protestez. Vreau un viitor mai bun pentru copiii mei”, a spus și Iordache pentru Actualdecluj.ro. 

LECȚIA DIASPOREI. Clujenii s-au întors la vot la Bruxelles. E coadă, s-a venit cu copii și pancarde: „Diaspora trimite banii acasă, voi îi furați!”

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Luminiţa Silea

Este reporter la ActualdeCluj.ro din aprilie 2014. A lucrat la cotidianul Ziua de Cluj de la lansarea sa, în 2004, până în aprilie 2014. A absolvit Facultatea de Jurnalism a universității "Babeș-Bolyai" în 2004 şi are două diplome de master - în Administraţie Publică la aceeaşi universitate şi în Comunicare şi Relaţii Publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti.