Închide

LECȚIA DIASPOREI Clujean la Padova: „Se putea evita această umilință”

ActualitateTop News by Luminiţa Silea - nov. 16, 2014 0 258

Denis a votat după câteva ore bune de stat la coadă. La 17.00, ora Italie a reușit să voteze la secția de la Padova. După câteva ore bune de stat la coadă.

„Important este că am votat. Mă simt bine pentru mine. Lumea e nervoasă. A venit poliția să asigure ordinea. După ce au venit polițiștii, s-a fluidizat deplasarea votanților către cabinele de vot. Sincer consider că se putea evita această umilință”, a spus Denis. Clujeanul a adăugat că, din câte a înțeles, s-au cerut întăriri de la Carabinieri, tocmai pentru a evita polibilele conflicte între votanți și cei care procesează documentele. „Mulți români s-au descurajat și au plecat. Important este că eu am votat. Mă simt bine pentru mine”, mai spune acesta.

VIDEO. LECȚIA DIASPOREI. Blocaj la Padova. Se strigă “Hoțiiiii”. Clujean la coadă de 4 ore

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Luminiţa Silea

Este reporter la ActualdeCluj.ro din aprilie 2014. A lucrat la cotidianul Ziua de Cluj de la lansarea sa, în 2004, până în aprilie 2014. A absolvit Facultatea de Jurnalism a universității "Babeș-Bolyai" în 2004 şi are două diplome de master - în Administraţie Publică la aceeaşi universitate şi în Comunicare şi Relaţii Publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti.