Închide

La un pas de dezastru într-un bloc de locuințe de pe strada Porțelanului, vecinii au reclamat miros de gaz, o centrală termică a luat foc

Actualitate by Actual de Cluj - ian. 11, 2021 0 413

La un pas de dezastru într-un bloc de locuințe de pe strada Porțelanului din Cluj-Napoca, în această după-masă, unde o centrală termică de apartament a luat foc, dar flăcările au fost stinse de apa scursă din instalație.

Un echipaj cu autospecială pentru stins incendii a fost alertată în jurul orei 14.30 de locatarii unui bloc de locuințe de pe strada Porțelanului, care au reclamat miros puternic de gaz pe casa scării. ”Pompierii au sosit în același timp cu unul dintre proprietarii apartamentului, unde au găsit centrala termică a apartamentului distrusă de un început de incendiu și care a se stinsese cu apa scursă din instalația centralei. Deversarea de gaz a fost oprită de către specialiștii furnizorului de utilități”, arată purtătorul de cuvânt al pompierilor, Andrei Biriș, care le recomandă clujenilor să fie atenți la aparatele casnice utilizate nesupravegheat. ”Cercetările preliminare au arătat că incendiul a izbucnit cel mai probabil de la un aparat electrocasnic, lăsat sub tensiune”, a spus el.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare