Închide

La Turda a apărut primul caz de persoană infectată cu coronavirus

Actualitate by Actual de Cluj - mart. 23, 2020 0 1983

La Turda a apărut primul caz de persoană infectată cu COVID-19, arată turdanews.net. Informația a fost confirmată, pe surse, de conducerea Spitalului Municipal Turda.

”Conform surselor noastre, este mare agitație, întrucât persoana ar fi fost internată în Spital de câteva zile, perioadă în care ar fi interacționat și cu alte persoane. În mod normal, un pacient infectat cu COVID-19 nu are ce căuta în Spitalul Turda”, arată publicația.

Sâmbătă Primăria Turda a comunicat că în localitate erau 130 de persoane în izolare la domiciliu, 0 în carantină și zero cazuri de infecție cu COVID-19. ”Conform unor surse, persoana respectivă ar fi din Cheia, dar stă prin Turda. Omul a venit din Olteania, la începutul săptămânii (luni) și s-a prezentat la UPU. A fost internat într-un salon separat de alți pacienți. Se pare că avea și unele simptome specifice infectării cu COVID-19”, arată publicația.

Pacientul a fost dus la Cluj, la Spitalul de Boli Infecțioase, acolo unde sunt internate persoanele care sunt diagnosticate pozitiv.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Tags

Articole similare