Închide

La mulți ani, Cluj-Napoca! La mulți ani, România! Primarul Emil Boc, la trecerea în 2024: vă doresc sănătate, prosperitate și bunătate în noul an

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - ian. 02, 2024 0 241

La Cluj-Napoca, trecerea dintre ani reprezintă o sărbătoare a comunității. Mii de clujeni (15.000 potrivit estimărilor) au asistat la concertele susținute de Ad Libitum Voices, Compact și Royal Avenue și s-au bucurat de spectacolul de artificii de la miezul nopții.

“A fost un an bun, iar noi să întâpinăm 2024 cu bucurie. Hai România! Vreau să vă mulțumesc fiecăruia pentru faptul că prin munca, talentul și dedicația dumneavoastră facem cel mai frumos oraș posibil. Mulțumesc Cluj, mulțumesc clujeni! Pentru 2024 vă doresc sănătate, prosperitate și bunătate. Sănătatea e cea mai importantă, așa că vă rog să cultivați sănătatea, să aveți grijă de ea pentru că oamenii sănătoși pot face lucruri minunate. Să cultivați bunătatea oriunde o vedeți și să fiți buni cu ceilalți. Bunătatea este limbajul pe care și surzii îl aud, pe care și orbii îl văd, acel lucru care ne face mai umani și încheagă o comunitate puternică. 2024 să fie un an așa cum ne dorim cu toții!”, a spus Emil Boc.

31 decembrie a fost ultima zi în care clujenii s-au bucurat de atmosfera Târgului de Crăciun, de roata panoramică, de produsele și bunătățile producătorilor locali.

Revelionul a fost transmis în direct pe social media: Municipiul Cluj-Napoca. Fotografii și video cu momentele surprinse în cadrul „Revelion 2024”, aici.

Revelion 2024 la Cluj-Napoca a fost organizat de Primăria și Consiliul local Cluj-Napoca cu sprijinul partenerilor.

Parteneri oficiali: Terapia – O companie Sun Pharma, Iulius Mall Cluj-Napoca, Arobs

Parteneri principali: Ursus, Vodafone

Parteneri: Moldovan Carmangerie, Coca-Cola, Liberty Residential, BCR, Alexandrion, Coral Impex, Autoworld

Parteneri media: TVR Cluj, Radio Cluj, Radio Impuls

Nici un comentariu

Scrie un comentariu