Închide

„La Institutul de Transplant Renal din Cluj a fost numit manager un politruc care a făcut praf mai multe spitale din România” – acuză parlamentarul USR Emanuel Ungureanu

ActualitatePoliticaSănătate by Actual de Cluj - mart. 02, 2022 1 5182

Reprezentantul USR în Parlament, Emanul Ungureanu, reclamă o „golănie PSD în vreme de război”, anunțând că la Institutul Clinic de Urologie și Transplant Renal din Cluj Napoca  a fost numit în funcția de manager Dan Sînpălean (foto sus, central), „un politruc pesedisto-penelist care a făcut praf mai multe spitale din România”.

Ungureanu apreciază că „PSD-iștii nu se pot abține de la mizerii nici în vreme de război” și spune că îi solicită public ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, să revoce acest ordinul de numire și să organizeze un „concurs cinstit” la Institutul Clinic de Urologie și Transplant Renal din Cluj-Napoca.

„Ieri, la Institutul de Transplant din Cluj-Napoca, a fost numit de către ministrul Sănătății PSD Alexandru Rafila, ca manager interimar, un politruc pesedisto-penelist care a făcut praf mai multe spitale din România (vedeți ordinul de ministru semnat de Rafila mai jos). Numele lui este Dan Sâmpălean, un individ care a profitat de pandemie pentru a cumpăra la suprapreț produse de dezinfecție de 5 ori mai scumpe decât prețul de piață”, a scris Ungureanu pe contul său de facebook.

Mai mult decât atât, mai spune Ungureanu, noul manager de la Institutul de Transplant din Cluj-Napoca, după ce a devenit manager „a comandat pentru  spital, de la fosta firmă unde a fost angajat, pe nume Axia Medical, materiale în valoare de 200.000 de euro”.

„I-am transmis astăzi ministrului Rafila un mesaj de protest împotriva acestei numiri politice în fruntea unei instituții medicale care abia a scăpat de falimentul în care a fost băgată de traficantul de organe Mihai Lucan, fostul consilier al lui Emil Boc. Îi solicit ministrului Sănătății în mod public să revoce acest ordin și să organizeze un concurs cinstit la Institutul Clinic de Urologie și Transplant Renal din Cluj-Napoca. E război, dar sunt cu ochii pe voi. Terminați cu golăniile”, a scris Ungureanu pe contul său de facebook.

Foto sus: Dan Sînpălean/ miscareaderezistenta.ro

Un comentariu

  1. Hotul striga hotul! Golanul suprem, brancardierul sholdovean parvenit si ajuns vicepresedinte al Comisiei de Sanatate fara sa aiba nicio calificare in Sanatate, face din nou circ. La asta se pricepe cel mai bine. Evident, asta nu inseamna ca cealalta tabara e corecta si ca pesedeii si liberalii nu isi promoveaza politrucii lor. Din fericire USR Cluj i-a facut vant acestui personaj sinistru (Emanuel Ungureanu) si a scapat de un lipitor de afise parvenit

Scrie un comentariu