Închide

Jazz in the Park se extinde la groapa de gunoi. Cine concertează la Pata Rât: vine drummerul techno care cântă la tigăi și țevi

Actualitate by Actual de Cluj - iun. 21, 2017 0 273

Groapa de gunoi a Clujului găzduiește săptămâna viitoare o scenă a festivalului Jazz in the Park, cu muzică lăutărească.

Scena va găzdui reprezentații ale celebrului percuționist Dario Rossi, care produce muzică din obiecte reciclate – tigăi, oale, țevi, farfurii și ale cărui înregistrări sunt virale pe internet, după ce au fost vizualizate de milioane de utilizatori din toată lumea.

Tot aici vor concerta Taraf de Caliu, grup care aduce împreună legende ale muzicii lăutărești. Muzicienii din Clejani vin la Jazz in the Park la Pata după ce au concertat în metropole precum Tokyo, Singapore, Paris, New York, Los Angeles, Istanbul sau Londra.

Scena de la Pata Rât va fi activă în a doua zi de festival, 27 iunie, de la ora 16 până seara, și va fi amplasată în apropierea Unității Mobile de la Pata Rât. Accesul va fi liber atât pentru clujenii care locuiesc în zonă, dar și pentru cei care vin să descopere locul și să afle ce e de fapt Pata Rât, „nu din povești, ci cu proprii ochi” după cum spun organizatorii. Cei care doresc pot cumpăra un bilet neobligatoriu pentru susținerea de proiecte sociale și culturale în zonă.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare