Închide

Jaf din bancomate: cum a ușurat un tânăr de 26 de ani 7 ATM-uri din Cluj și 40 din alte județe

Actualitate by Actual de Cluj - oct. 16, 2015 0 276

Un tânăr bănuit că ar fi furat bani din mai multe bancomate din Cluj-Napoca a fost prins și reținut de polițiști.

Tânărul de 26 de ani din Caraș-Severin ar fi încercat să fure bani din șapte bancomate și a fost identificat ieri, la două săptămâni de la comiterea tentativei.

Polițitși spun că în 24 septembrie tânărul ar fi încercat să fure bani din șapte bancomate, prin aplicarea unor dispozitive confecționate artizanal în interiorul fantei de eliberare a banilor. Astfel, la efectuarea tranzacției, bancnotele eliberate ar fi rămas blocate în interior, ATM-ul fiind scos din uz.

După ce au făcut cercetări, polițiștii au aflat că tânărul ar fi fost implicat în peste 50 de retrageri frauduloase de numerar din bancomate din județele Alba, Sibiu, Hunedoara, Timiș, Arad și Bihor.
Valoarea totală a prejudiciului cauzat urmează a fi stabilită, iar între timp tânărul a fost identificat în Caraș-Severin, unde polițiștii, criminaliștii și „mascații” de la Operațiuni Speciale au descins în casa acestuia.

Tânărul a fost escortat în Cluj-Napoca, unde a fost reținut pentru 24 de ore și propus instanței pentru arestare preventivă.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare