Închide

Iulius Mall Cluj, polul distracției: stand-up comedy susținut de Cătălin Bordea, Movie Nights și alte surprize (P)

ActualitateSocial by Actual de Cluj - aug. 21, 2020 0 302

Cele mai frumoase amintiri sunt cele pe care ți le faci în serile călduroase de vară. Vino la Iulius Mall Cluj să descoperi surprizele inedite care ți s-au pregătit! Comediantul Cătălin Bordea face echipă cu Florin Gheorghe și Nelu Cortea pentru un show de stand-up comedy, la Movie Nights vei vedea un film în care scenele amuzante se completează cu cele de acțiune, iar Târgul Handmade și cel cu dulciuri turcești te așteaptă cu produse deosebite.

O seară plină de glume bune se anunță în Iulius Parc. Duminică, 23 august 2020, de la ora 18.30, cunoscutul comediant Cătălin Bordea te va duce pe culmile distracției cu un show de stand-up comedy nemaipomenit. Cortea și Florin vor urca primii pe scenă și te vor pregăti pentru o sesiune de râs cu lacrimi. Intrarea la spectacol se face pe bază de bilet, pe care îl poți achiziționa de pe iabilet.ro.

Vrei să ieși în oraș weekend-ul acesta, dar nu știi unde? Vino cu prietenii la serile Movie Nights! Vineri, 21 august, și sâmbătă, 22 august, în Iulius Parc, de la ora 21.00, va rula filmul „Ocean’s 8”, care îmbină comedia cu acțiunea. Ce se întâmplă când o echipă de profesioniste din diferite domenii plănuiesc cel mai mare jaf din viețile lor? Află în acest weekend, la Movie Nights! Accesul este gratuit, însă pentru a păstra distanțarea fizică, locurile sunt limitate, iar rezervările se pot face accesând pagina evenimentului. „Movie Nights” este un proiect Iulius Mall Cluj și Raiffeisen Bank, oferind prilejul de a te bucura de filme în aer liber și în siguranță.

Dacă încă îți este poftă de dulciuri cu arome orientale, Târgul Produselor Turcești se află și în acest weekend în Iulius Parc. Fă o „plimbare” printre gusturile orientale savurând delicioasele gözleme, su börek și, nu în ultimul rând, regina dulciurilor din Istanbul: aromata baclava.

În Atriumul Iulius Mall Cluj, de vineri până duminică, va fi prezent Târgul Handmade. Bijuterii cu pietre prețioase și semiprețioase, accesorii vestimentare sau decorațiuni, toate lucrate manual, vor fi expuse de artizani.

W: www.iuliusmall.com    

Acest text are caracter de ADVERTORIAL

Nici un comentariu

Scrie un comentariu