Închide

Iulius Mall Cluj: În acest moment nu avem niciun operator cu activitatea suspendată. Implementăm constant acţiuni de optimizare a activităţii, în special pe direcţia sanitară, atât pentru zonele comune, cât şi împreună cu operatorii din zona food cort

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - oct. 03, 2023 0 143

În urma controalelor efectautate de OPC, Iulius Mall a transmis că toate dispozițiile și recomandările au fost puse în aplicare și că în acest moment nicicun operator din zona food court nu are activitatea suspendată.

„Avem certitudinea că toate dispoziţiile şi recomandările Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului vor fi implementate în cel mai scurt timp de către operatorii în cauză, conform rezultatelor controlului efectuat pe 2 octombrie 2023. În acest sens, managementul Iulius Mall acordă tot suportul necesar. În acest moment, nu avem niciun operator cu activitatea suspendată. Administraţia Iulius Mall Cluj implementează constant acţiuni de optimizare a activităţii, în special pe direcţia sanitară, atât pentru zonele comune, cât şi împreună cu operatorii. Demersurile sunt în completarea respectării normelor sanitare şi de igienă prevăzute de legislaţia în vigoare. Astfel, realizăm operaţiuni de dezinsecţie, dezinfecţie și deratizare cu o frecvenţă sporită, de două ori pe lună în zona de food court, incluzând spaţiile operatorilor, sala de mese, grupurile sanitare din proximitate și alte spaţii comune. De asemenea, zilnic, după finalizarea programului, în zona food court se efectuează operaţiuni complete de curăţenie și degresare, atât în spaţiile închiriate, cât și pe cele comune. Cu toate aceste eforturi constante, sunt factori independenţi de activitatea Iulius Mall care pot genera neconformităţi. Îi asigurăm pe clienţii noştri că vom gestiona cu maximă responsabilitate situaţia, preocuparea principală fiind asigurarea calităţii serviciilor oferite”, a transmis Iulius Mall într-un comunicat oficial al companiei.

sursă foto: Iulius Mall/Facebook

Nici un comentariu

Scrie un comentariu