Închide

Iuliu Mureșan vorbește despre strategia CFR-ului din această vară. Transferuri multe, obiective noi.

Sport by Catalin Suciu - mai 16, 2017 0 651

Formaţia din Gruia se pregăteşte de remaniere și renunță la nu mai puțin de zece fotbaliști, majoritatea aflați la final de contract.

Dacă societatea va ieşi din insolvenţă pe 26 mai, cum speră oficialii, CFR va trece la un alt nivel, anunţă preşedintele Iuliu Mureşan. Sunt 10 jucător care vor părăsi echipa, începând cu portarii Marc şi Vîtcă, Larie, plecat la FCSB şi terminând cu jucători cărora le expiră contractele sau împrumuturile, cum sunt Tiago Lopez, Antal, Juan Carlos, Bud, Spehar, Omrani sau Gomelt.

„Am terminat cu bine. Locul 4 este bun, ţinând cont că am început de la 16 şi suntem un caz unicat pentru că am achitat toate datoriile de la masa credală, dar n-am ieşit din insolvenţă. Pe final, jucătorii au fost afectaţi şi de acest lucru. Sunt mulţumit însă de locul ocupat, în condiţiile date. N-am putut nici să promitem o primă jucătorilor, fiind în insolvenţă. Va fi o remaniere a lotului, căutăm şi jucători under 21 şi pe toate compartimentele. Am o listă cu plecări, una cu jucători care urmează să plece şi una cu veniri, cu transferuri, care sunt în lucru. Cu unii ne-am şi înţeles deja”, a spus Mureșan pentru prosport.ro.

Continuarea interviului AICI

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.