Închide

Își recunoaște incompatibilitatea?

AdministrațieTop News by Cosmina Fernoaga - mai 08, 2014 0 358

O demisie importantă în cadrul administrației județene.

00097881_large

 

Update:

Președintele Consiliului Județean, Horea Uioreanu, susține că i s-a confirmat că Eugen Cecan și-a depus demisia, astăzi,  la ora 14.00!!! În situație de incompatibilitate se află și cei doi directori de la Administrația Bazinală de Apă Someș Tisa, social-democratul Dan Canta și liberalul Marius Mânzat.

 

Șeful Direcției Regionale de Drumuri și Poduri  Cluj, Eugen Cecan, și-ar fi anunțat intenția de a renunța la mandatul de consilier județena, în urma cerecetărilor efectuate de Agenția Națională de Integritate (ANI). Acesta a deținut concomitent funcția de director general al Regionalei de Drumuri și mandatul de consilier județean din partea PNL,  negând în permanență că s-ar afla în vreo incompatibilitate. Surse din cadrul Consiliului Județean au precizat pentru Actualdecluj.ro că Cecan i-ar fi înaintat demisia președintelui Horea Uioreanu. Acesta din urmă ar fi refuzat să o ia în calcul, nemulțumit că mandatul lui Cecan  în Consiliul Județean ar urma să fie preluat de Rareș Pop, unul dintre oamenii din tabăra liberală a dușmanului său, Marius Nicoară. Oficial, Uioreanu spune că nu știe nimic despre demisia lui Eugen Cecan. „Nu știu eu de treaba lui cu ANI, pe mine chestiunea aceasta nu mă privește. Eu sunt plecat acum din Cluj și n-am văzut nici o demisie. Dacă și-a dat-o și confirmă lucrul acestea, foarte bine. Demisia este un act unilateral”, a comentat Uioreanu. Eugen Cecan nu a putut fi contactat pentru a formula un punct de vedere.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.