Închide

Ioan Rus, îndemn pentru clujeni să iasă la vot: Pro România, pentru toate comunitățile județului, reprezintă o ofertă electorală serioasă, modernă

AdministrațiePolitica by Actual de Cluj - sept. 24, 2020 0 298

Fostul ministru de interne, clujeanul Ioan Rus, unul dintre politicienii consacrați ai României, cunoscul și în mediul de afaceri, transmite un mesaj de susținere pentru candidații Pro România și totodată un îndemn ca lumea să iasă la vot.

„Provocările generate de criza pandemică solicită imperios administrații eficiente, profesioniști în politica locală, având abordări vizionare și curajoase pentru construirea unei vieți comunitare prospere și sigure. Vă îndemn să acordați încrederea și votul dumneavoastră candidaților PRO ROMÂNIA, un partid tânăr, energic, alcătuit din profesioniști dedicați interesului public. Programele și proiectele adminstrative lansate de PRO ROMÂNIA, pentru toate comunitățile județului Cluj, reprezintă o ofertă electorală serioasă, modernă, armonizând tradițiile noastre transilvane cu vocația europeană a cetățenilor. PRO ROMÂNIA vine în administrația locală cu politicieni responsabili, implicați, atașați sufletește de Clujul, care pentru noi toți înseamnă acasă. Votul pentru PRO ROMÂNIA înseamnă progres, încredere în viitor și implicare civică!”, a transmis Ioan Rus.

 

Acest text are caracter Publicitar

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare