Închide

Investiție de peste 100 de milioane de euro în cel mai mare parc comercial din Transilvania, la Cluj

Economie by Actual de Cluj - mai 22, 2024 0 131

Urbano Group, fondat de mai mulți investitori români, anunță că investește peste 100 de milioane de euro într-un parc comercial care se dorește a fi cel mai mare din Transilvania.

Proiectul va fi construit în zona de vest a orașului Cluj-Napoca, în localitatea Florești, pe o suprafață de 27 de hectare.

„Proiectul face parte dintr-o nouă serie de investiții, cu viziune pe termen lung, pe care le derulăm în zona metropolitană Cluj. Ne propunem să creăm o nouă destinație de funcțiuni integrate și suntem încrezători că alături de un partener experimentat precum Nhood vom oferi comunității un proiect care vine în întâmpinarea nevoilor sale”, afirmă Ciprian Comșulea, Executive Manager Urbano Group, conform economedia.ro.

Urbano Shopping & Living este articulat în jurul a două faze de dezvoltare. Faza 1 va fi derulată în perioada 2024 – 2025 și include un mix comercial variat format din: galerie comercială, hub de restaurante drive-in, hipermarket cash & carry, supermarket și bricolaj. Masterplanul pentru Faza 2 are un orizont de dezvoltarea între anii 2025 – 2026 și va include funcțiuni complementare.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare