Închide

Intră în modernizare strada Răzoare din Florești de pe traseul ocolitoarei de sud din comună

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - dec. 06, 2023 0 257

Porțiunea străzii Răzoare, începând de la Biserica Ortodoxă și până la numarul 197, intră în modernizare, anunță primarul Bogdan Pivariu. În cazul acestui proiect va fi nevoie de exproprieri pentru care consilierii locali din Florești au aprobat deja coridorul de expropriere.
„În cadrul ședinței de Consiliu Local de azi (5 decembrie) a fost votat studiul de fezabilitate privind acest proiect, inclusiv culoarul de exproprieri. În cadrul lucrărilor de modernizare sunt incluse și exproprieri de terenuri care vor permite lărgirea și modernizarea aceatui segment de drum”, a arătat Bogdan Pivariu.
In cadrul proiectului vor fi incluse: 2 benzi de circulație în două sensuri, trotuare de ambele părti ale carosabilului de minim 1 m, stație de autobuz, stație de încărcare mașini electrice, parcări.
Deocamdată, pe strada Răzoare funcționează un sens unic pentru circulație, după ce riveranii au solicitat acest lucru.
„Acest segment de drum a fost modificat provizoriu în sens sens unic din motive de siguranță a riveranilor și a celorlați participanți la trafic. Realizarea acestei investiții va conduce la: fluidizarea traficului pe zonele adiacente prin asigurarea atât a unei circulații rutiere pe ambele sensuri cât și introducerea transportului public în comun, îmbunatatirea accesului riveranilor si participanților la trafic, modernizarea trotuarelor pentru traficul pietonal, reducerea noxelor, îmbunătățirea calității vieții, creșterea potențialului economic”, a mai arătat oficialul.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu