Închide

Interes mare pentru meciul U BT – Steaua, clubul deschide și inelul de sus al Sălii Polivalente

Sport by Actual de Cluj - ian. 16, 2016 0 226

Interes uriaș pentru meciul de diseară al U BT împotriva Stelei București: cererea mare de bilete a determinat conducerea clubului să deschidă și inelul superior al Sălii Polivalente.

„În urma cererii mari de bilete, atât online, cât și la casa de bilete a Sălii Polivalente, am luat decizia de a deschide și sectorul A al inelului de sus al Sălii Polivalente. Astfel, spectatorii vor putea să își aleagă loc în tribuna de sus dinspre Someș, care asigură încă aproximativ 800-900 de locuri pentru fani”, explică azi conducerea clubului.

Meciul dintre U Banca Transilvania și Steaua CSM Eximbank e programat diseară la ora 20, în Sala Polivalentă. Important de precizat e că, începând cu acest meci, spectatorii nu își mai pot alege locurile în ultimele 45 de minute înainte de începerea meciului și primesc astfel bilete cu locurile deja stabilite. Decizia a fost luată pentru a scurta cât de mult posibil timpul petrecut de fiecare spectator la casa de bilete”, explică clubul. Angajarea, la meciul de diseară, o asigură Miljan Medvedj, fost baschetbalist la U și acum director tehnic la echipa de baschet feminin a clubului.

Meciul U-Banca Transilvania – Steaua CSM Eximbank Bucureşti, din etapa a 14-a a Ligii Naţionale  va avea loc sâmbătă, 16 ianuarie, de la ora 20.00 la Sala Polivalentă. Partida este transmisă în direct de Digisport 3.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu