Închide

U BT învinge Steaua în fața a 5.000 de spectatori

Sport by Actual de Cluj - ian. 16, 2016 0 461

U BT învinge în această seară Steaua București, 83:71 în fața unei asistențe record pentru acest sezon, de peste 5.000 de spectatori.
De altfel U BT a condus pe tot parcursul partidei – primul set s-a încheiat 23-17, scorul la pauză era de 43-38 iar setul 3 s-a încheiat la scorul de 63-54.
”În primul rând, se aude bine sunetul clujenilor în această sală, m-am simțit cu adevărat acasă, cu spiritul Clujului în această sală”, a spus după meci tehnicianul clujenilor, Marcel Țenter, pe site-ul oficial al clubului. „Am simțit că avem o echipă care poate să joace un baschet bun și mă bucur pentru victorie! Trebuie însă să fac un compliment echipei Steaua, pentru că este infernal prin ce program trec, nu știu cine a mai jucat patru meciuri într-o săptămână și, totuși, au făcut față fizic cu brio la nivelul acestui meci! A fost un joc antrenant, greu pentru toată lumea și mă bucur că am câștigat! Sperăm ca și miercuri să jucăm bine și să câștigăm! Probabil miercuri vor fi mai proaspeți fizic steliștii. Pentru noi, jocul din acestă seară nu trebuie să cântărească prea mult, trebuie să luăm faptul că în mare parte ne-am făcut planul strategic de joc, dar miercuri va fi acerb, extraordinar de greu! Sper să avem concentrarea să executăm ce antrenăm, astfel ca în momentele decisive să fim mai clari și să ne apropiem victoria”.

Următorul meci, pentru U BT, e tot împotriva Stelei CSM București – de această dată în Sala Polivalentă din București. Meciul e programat în 20 ianuarie și e transmis în direct de Digi Sport. Aceasta a fost ultima partidă pentru U BT în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, cel puțin pentru următoarea lună, când baschetbaliștii se mută înapoi în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu

    Articole similare