Închide

Naționala de fotbal vine la Cluj! Meci important înainte de Campionatul European

SportTop News by Catalin Suciu - ian. 15, 2016 1 592

Așteptarea se apropie de sfârșit. După ani de zile în care echipa națională de fotbal a României a evitat Clujul , acum „tricolorii” vor veni pe Cluj Arena.

Selecționata lui Anghel Iordănescu se pregătește deja pentru Campionatul European din vară (Franța), iar pe 23 martie, anul acesta, va juca o partidă amicală cu Lituania, pe Cluj Arena. Oficialii FRF au inspectat deja stadionul și și-au dat acordul pentru ca meciul să se dispute la Cluj.

Echipa națională de fotbal a jucat o singură dată în ultimii 20 de ani în Cluj, în Gruia, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, pe 6 septembrie 2008. A fost atunci un 0-3 cu Lituania, iar selecționerul de la acea vreme, Victor Pițurcă, avea să spună că nu va mai călca în Cluj pentru că-i “poartă ghinion”. Cluj Arena este al doilea stadion al țării ca și capacitate (30.000 de locuri), dispune de toate facilitățile pentru a organiza un meci la cele mai înalte standarde, dar a pierdut și organizarea finalei Cupei României anul trecut, FRF preferând Arena Națională ca loc de disputare.

 • author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  Un comentariu

  Scrie un comentariu

  Articole similare