Închide

Înșelăciune la Cluj: o tânără de 25 ani după gratii după ce a păcălit clujeni că îi angajează pe bani

Actualitate by Actual de Cluj - apr. 25, 2016 0 342

O clujeancă ajunge după gratii acuzată de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată după ce a fost prinsă în flagrant de polițiști în timp ce se dădea reprezentanta unei firme la care oamenii se puteau angaja în schimbul unui curs de specialitate ce costă bani.

Poliţiştii clujeni au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, o tânără de 25 de ani bănuită de comiterea unor infracţiuni de înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, sâmbătă în flagrant delict, după ce între 18 și 22 aprilie ar fi indus în eroare patru persoane şi ar fi obţinut foloase patrimoniale injuste, cauzând un prejudiciu total de 7.200 de lei. „Și-ar fi declinat în faţa persoanelor vătămate o falsă calitate, cea de reprezentant al unei societăţi comerciale, şi ar fi propus acestora un loc de muncă în cadrul societăţii. Pentru ocuparea funcţiei, femeia ar fi precizat persoanelor vătămate că se impune urmarea unui curs de specializare şi ar fi pretins în acest scop suma de 1.800 de lei. Totodată, femeia ar fi semnat în fals, în numele societăţii de care se folosea, două contracte de muncă”, explică polițiștii.

Oamenii nu s-au lăsat păcăliți și au sesizat polițiștii, care sâmbătă au prins-o pe femeie în flagrant delict: activitatea acesteia a fost întreruptă de către organele legii înainte de a primi 1.800 de lei, sumă pretinsă persoanei vătămate pentru urmarea cursului de specializare. Acum aceasta e acuzată de patru infracţiuni de înşelăciune, o infracţiune de tentativă la înşelăciune şi două infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare