Închide

Incidența infecției cu Covid 19 a depășit pragul de două cazuri la mia de locuitori, în Cluj-Napoca, se dublează în două săptămâni

SănătateTop News by Actual de Cluj - mart. 13, 2023 0 708

Incidența infecției cu Covid 19 a depășit pragul de două cazuri la mia de locuitori, în Cluj-Napoca, numărul total al cazurilor de infecție din județ depășește 1.200, se dublează în două săptămâni.
Datele Direcției de Sănătate Publică din Cluj arată că azi incidența infecției cu coronavirus în Cluj-Napoca – la trei ani de la izbucnirea pandemiei – ajunge la peste două cazuri la mia de locuitori, mai exact 2,06, adică aproape șapte sute de cazuri active de infecție cu coronavirus. În total în județ azi sunt active mai mult de 1.200 de cazuri de infecție, mai exact 1.205, ceea ce înseamnă o rată a infectării, la nivel de județ, de 1,59 cazuri la mie.

Să adăugăm, în puțin peste două săptămâni incidența s-a dublat în Cluj-Napoca; în 24 februarie incidența era de 0,98 cazuri la mia de locuitori. În data menționată în Cluj-Napoca figurau 361 de cazuri active de infecție, în vreme ce în întreg județul numărul ajungea la 747. Citește și:

Numărul cazurilor de coronavirus e în creștere în Cluj, la trei ani de la izbucnirea pandemiei, numărul cazurilor active se numără cu sutele, în creștere, incidența e peste 1 la mie

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare