Închide

Numărul cazurilor de coronavirus e în creștere în Cluj, la trei ani de la izbucnirea pandemiei, numărul cazurilor active se numără cu sutele, în creștere, incidența e peste 1 la mie

SănătateTop News by Actual de Cluj - feb. 24, 2023 0 414

Numărul cazurilor de coronavirus e în creștere în Cluj, la trei ani de la izbucnirea pandemiei, numărul cazurilor active se numără cu sutele, în creștere.

Datele Direcției de Sănătate Publică din Cluj arată că numărul cazurilor de infecție cu coronavirus active azi ajunge în județ la 747, în creștere cu aproape o sută într-o săptămână. Aceasta se traduce într-o rată de infectare de aproape un caz la mia de locuitori, mai exact 0,98. Dintre cele peste șapte sute de cazuri active de infecție în județ, aproape jumătate sunt înregistrate în Cluj-Napoca, mai exact 361, în aceste condiții municipiul a depășit pragul de un caz de infecție la mia de locuitori, azi incidența ajunge la 1,07 la mie. Cea mai mare incidență e înregistrată în Sâncraiu, peste trei cazuri la mie, dar aceasta înseamnă cinci cazuri active la populația de 1.500 de rezidenți. Dintre orașe, în Dej și Gherla incidența a depășit pragul de două cazuri la mie, la 2,01 în Dej și 2,59 în Gherla, respectiv 76 și 59 de cazuri active.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu