Închide

Incidența infecției cu coronavirus crește considerabil în Cluj, județul din țară cu cea mai ridicată incidență, aproape 12 la mie, dublu față de media națională

SănătateTop News by Actual de Cluj - ian. 21, 2022 0 209

Incidența infecției cu coronavirus crește considerabil în Cluj, județul din țară cu cea mai ridicată incidență, dublu față de media națională și considerabil peste orice alt județ, în condițiile în care azi în județ a fost depășit pragul de o sută de mii de infecții depistate de la debutul pandemiei.
Incidența infecției cu coronavirus ajunge azi în Cluj la aproape 12 cazuri la mie, de departe cea mai ridicată din țară – mai exact, 11,95 cazuri la mie, în condițiile în care media națională ajunge la 5,75 cazuri la mie. Al doilea cel mai afectat județ e Timiș, cu 9,75 la mie, urmat de Ilfov, cu 8,7 cazuri la mie.

Amintim, în Cluj au fost depistate în ultimele 24 de ore nu mai puțin de 1.375 de cazuri de infecție noi cu coronavirus – cele mai multe din țară după București cu 2.500 și Timiș cu peste 1.400. Cu aceste cazuri noi, numărul total al infecțiilor depistate în Cluj în ultimii doi ani, de la debutul pandemiei, ajunge la 101.131. Clujul e astfel primul județ din țară care depășește pragul de o sută de mii de cazuri de infecție depistate, și județul din țară cu cele mai multe cazuri în acest interval, doar în București fiind găsite mai multe cazuri de infecție.

Mai jos rata de infectare în fiecare județ din țară, azi:

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare