Închide

Incidența infecției cu coronavirus a crescut în Cluj-Napoca, astăzi, după mai bine de o săptămână. Crește cu o sutime de procent, adică un caz nou

Sănătate by Mihai Prodan - iul. 12, 2021 0 356

Incidența infecției cu coronavirus a crescut în Cluj-Napoca, astăzi, după mai bine de o săptămână.

Incidența infecției cu coronavirus este azi în Cluj-Napoca de 0,05 cazuri la mia de locuitori, după ce mai bine de o săptămână aceasta a fost de 0,04 cazuri la mie. Aceasta înseamnă mai exact o creștere cu doar un caz nou de infecție cu coronavirus depistat în municipiu în ultimele două săptămâni, azi numărul acestora e de 16 cazuri față de 15 în ultima săptămână. Din 5 iulie, până azi, incidența a fost de 0,04 cazuri la mie în Cluj-Napoca.

Să mai precizăm că două treimi dintre orașele și comunele din Cluj raportează de mai multe săptămâni o incidență de zero cazuri la mia de locuitori. În întreg județul figurează azi un număr de 38 de cazuri de infecție cu coronavirus, dintre care 16 sunt în Cluj-Napoca. Mai adăugăm că media la nivel județean e azi aceeași ca în Cluj-Napoca, 0,05 cazuri la mie.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.
  • Articole similare