Închide

Incendiul de aseară din Grigorescu a fost pus intenționat. În fiecare din cele 4 camere, câte o butelie de gaz

ActualitateTop News by Actual de Cluj - apr. 03, 2019 0 454

Explozia de aseară dintr-un apartament din cartierul Grigorescu, din Cluj-Napoca, a fost produsă intenționat, conform polițiștilor care au deschis dosar penal în cauză; autorul a fost depistat, e fostul soț al proprietarei, iar la această oră e audiat de polițiști.

IPJ Cluj a deschis dosar pentru infracțiunea de distrugere prin incendiere după ce aseară un apartament aflat la parterul unui bloc din Grigorescu a explodat iar pompierii sosiți la fața locului au constatat că, cel mai probabil, focul care a produs explozia a fost pus intenționat. Astăzi polițiștii au găsit și autorul, pe Calea Dorobanților, și l-au dus la audieri, e vorba de un bărbat de 61 de ani.

Să mai spunem că pompierii sosiți aseară la fața locului au găsit focare izolate în fiecare cameră și în bucătărie și au scos de aici nu mai puțin de patru butelii de gaz, câte una din fiecare cameră – ceea ce înseamnă că, dacă apelul la pompieri ar fi fost mai târziu sau aceștia ar fi intrat mai târziu în apartament ca să stingă focul, exista un risc de explozie. În locuință nu se aflau alte persoane aseară.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu