Închide

Încă unul dintre marile festivaluri ale Clujului a fost amânat pentru anul viitor. Ar fi fost cel mai mare eveniment de gen din România

Actualitate by Mihai Prodan - mai 25, 2021 0 173

Încă unul dintre marile festivaluri ale Clujului a fost amânat pentru anul viitor în ciuda diminuării dimensiunilor pandemiei.

E vorba de Sports Festival, care la ediția din acest an – la rândul său amânată de anul trecut – programa două meciuri demonstrative, cu Simona Halep, la tenis, și Adi Mutu, la fotbal. Ar fi fost cel mai mare eveniment de sport din România, după cum spun organizatorii festivalului. ”Anul 2021 a început cu mari speranțe, dar continuă să fie incert în ceea ce privește marile evenimente și festivaluri. Reglementările recent transmise pentru industria de evenimente nu oferă suficientă claritate încât să permită organizarea festivalului.
“Ne-am dorit foarte mult să ne întâlnim anul acesta cu Simona Halep, Adrian Mutu, Totti și toți fanii sportului, dar situația este încă prea complicată pentru desfășurarea evenimentelor de calibru mare”, au explicat aceștia. ”Pentru noi, este foarte important să oferim o experiență unică de festival, în condiții de deplină siguranță și fără să dezavantajăm o bună parte dintre persoanele care au deja bilete la cele două meciuri demonstrative. Practic, ar trebui să jucăm meciurile de 2-3 ori, sau să lăsăm afară mii de persoane care au bilete. Ne dorim să retrăim emoția dată de vibrația unui stadion plin. Așa că, vom amâna revederea noastră pe 2022”, spune a explicat Mirel Alexa, directorul executiv al festivalului.

”Din păcate, vremurile actuale ne-au determinat să intrăm într-un time-out nedefinit, dar vom reveni în 2022, pe Cluj Arena, cu tribunele pline, alături de invitații mei de marcă, colegii Totti, Pirlo, Gattuso, Frey și mulți alții. Împreună cu Sports Festival și invitatii mei căutăm date care să fie potrivite pentru toată lumea. Sperăm ca autoritățile se ne ajute pe viitor pentru a putea oferi cât mai multor oameni accesul la meciuri, competiții sportive și sport în general”, a transmis și Adrian Mutu.

Biletele cumpărate de fani la cele două meciuri demonstrative rămân valabile pentru data reprogramării. Cele două meciuri show din cadrul festivalului, Simona Halep & Friends și meciul de retragere al lui Adrian Mutu, vor avea loc la o dată stabilită ulterior, după definitivarea calendarelor competiționale de anul viitor.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.