Închide

Încă un protest sâmbătă la Cluj

ActualitateTop News by Actual de Cluj - dec. 20, 2018 0 337

Se mai anunță un protest la Cluj – de data aceasta cu puțin înainte de Crăciun.
„În acest moment, coaliția de guvernare PSD-ALDE susținută de UDMR și minorități trebuie să plece acasă! Solicităm guvernului demisia și declanșarea alegerilor anticipate în cel mai scurt timp! Noi, cetățenii Clujului, alături de cei din toată țara, vom fi curând în stradă pentru a ne asigura că ambele revendicări sunt îndeplinite. Este greu să mai găsim cuvinte care să descrie la adevăratele proporții dezastrul produs de coaliție prin abuzurile zilnice în toate palierele vieții noastre. Stim doar ca ajunge! Nu vom tolera cu nici un preț adoptarea OUG-ului pentru grațiere și amnistie și în nici un caz adoptarea în 25 decembrie a OUG-ului anunțat de Teodorovici. Acești oameni vor duce prin aceste masuri economia României la nivelul unei țări din Africa in urmatoarele zile. Vrem retragerea lor imediată!

Pentru guvern: Să nu îndrăzniți! Pentru clujeni: E timpul să demonstrăm că suntem Cetățeni ai României și avem conștiința socială să ne ridicăm din nou când Nedreptatea devine Lege! Ne vedem în Stradă sâmbătă și în toate momentele cheie care vor urma!”, notează grupul de organizatori de proteste care au pus în scenă protestele masive din ultimul an, Umbrela Anticorupție Cluj.
Protestul e programat sâmbătă seara la ora 18 la Monumentul Memorandiștilor. La ora redactării acestei știri 500 de persoane își manifestaseră intenția să participe.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu