Închide

Încă un festival de anvergură la Cluj? Sports Festival, 120.000 participanți la a doua ediție

SportTop News by Mihai Prodan - iun. 18, 2019 0 296

Se conturează un nou festival de proporții la Cluj? Organizatorii Sports Festival spun că au fost vizitați de nu mai puțin de 120.000 de persoane în cele patru zile ale celei de doar a doua ediție a evenimentului.
Meciul demonstrativ dintre Simona Halep, Marius Copil, Fabio Fognini și Daniela Hantuchova a fost cel mai urmărit moment al festivalului, cu peste 9.000 de spectatori în tribune, un record, printre cele mai vizionate trei evenimente organizate în Sala Polivalentă de la deschidere.

DAY 3 – GAME DAY

DAY 3: FĂRĂ CUVINTE! O sărbătoare a sportului. O sărbătoare a campionilor. O sărbătoare a campionilor din spatele campionilor. 🙏❤️ #sportsfestival #cluj #2019#simonahalep #darren #mariuscopil #fabiofognini #danielahantuchova

Publicată de SportsFestival pe Duminică, 16 iunie 2019

Între Sala Polivalentă și stadionul Cluj Arena a fost montat un foarte popular turn înalt de 11 metri pentru acrobațiile trupei OK World Wide, cunoscută pentru prezența sa la Românii au Talent. Pe Aleea Stadionului a făcut spectacol și legenda acrobațiilor pe două roți, Chris Pfeiffer, care a adus la Cluj, în premieră pentru România, primul show de e-motorbike stunt. Festivalul a inclus duminică un cros de 5 și 10 kilometri.

În Parcul Central, la Sports Talks, vizitatorii au putut să asculte poveștile de viață și sfaturile unor sportivi de talie mondială și specialiști în domeniul sportiv. Au fost invitați ai acestor dezbateri Răzvan Mitroi, Mihai Covaliu, Darren Cahill, Alexandru Dedu, Loredana Dinu, Ciprian Marica, Lorand Balint, Adrian Beiu, Camelia Potec, Cristiana Oprea și Andreea Giuclea, echipa Invictus România, Dragoș Luscan și Chris Pfeiffer.

Cea de-a doua ediție Sports Festival a avut loc în perioada 13-16 iunie, în Cluj-Napoca. În implementarea festivalului au fost atrase peste 50 de cluburi sportive, 11 federații și peste o mie de sportivi de performanță, dar și participanți din 12 țări străine: Australia, Austria, Brazilia, Franța, Germania, Italia, Republica Moldova, Rusia, Serbia, Slovacia, SUA și Ungaria. „Evenimentul reprezintă o inițiativă unică în țară care aduce laolaltă profesioniști și amatori și prin care se dorește promovarea mișcării și a unui stil de viață sănătos, dar și alfabetizarea sportivă a publicului”, explică organizatorii.

Festivalul nu s-a încheiat: urmează un meci demonstrativ între Universitatea Cluj și PAOK FC, în 12 iulie.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.

Articole similare