Închide

Încă o zi în care numărul cazurilor noi de infecție cu coronavirus scade considerabil la Cluj, doar 80 de cazuri noi

Sănătate by Mihai Prodan - apr. 30, 2021 0 298

Încă o zi în care numărul cazurilor noi de infecție cu coronavirus scade considerabil la Cluj, de ieri până azi au fost depistate doar 80 de cazuri noi, în condițiile în care în județ au fost depistate zilnic, timp de luni de zile, cele mai multe cazuri de infecție din țară.

Numărul total al cazurilor de infecție cu coronavirus depistate în Cluj de la debutul pandemiei până în prezent a depășit azi 56.000 de cazuri, la 56.054, după ce de ieri până azi în Cluj au fost depistate doar 80 de cazuri noi. Numărul e semnificativ mai mic față de orice zi din timpul săptămânii în ultimele luni, în condițiile în care zilnic în Cluj au fost descoperite sute de cazuri noi, de cele mai multe ori Clujul a fost județul din țară cu cele mai multe cazuri depistate.

La rândul ei rata de infectare în Cluj a scăzut la 2,66 cazuri la mia de locuitori, azi, de la 2,90 ieri. E a doua zi consecutivă când Clujul scade sub pragul critic de 3 cazuri la mie.

Să menționăm că în ultimele 24 de ore la Cluj au fost procesate peste două mii de teste de depistare a infecției.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.