Închide

Încă o zi cu peste șapte sute de cazuri noi de infecție cu coronavirus la Cluj doar în 24 de ore, în Cluj au fost descoperite de departe cele mai multe cazuri noi

SănătateTop News by Actual de Cluj - ian. 17, 2022 0 208

Încă o zi cu peste șapte sute de cazuri noi de infecție cu coronavirus la Cluj doar în 24 de ore, Clujul e și azi județul din țară cu cele mai multe cazuri noi de infecție descoperite în 24 de ore, la mare distanță de restul.
Fiind duminică, ieri numărul de teste procesate pentru depistarea infecției a fost mai mic, totuși azi în Cluj sunt declarate nu mai puțin de 720 de cazuri noi de infecție cu coronavirus, Clujul e singurul care atinge acest prag, următorul județ în ce privește numărul de cazuri noi de infecție descoperite în acest interval fiind Timiș, cu 602 cazuri noi.
Să menționăm, Clujul e județul din țară cu cele mai multe cazuri de infecție descoperite de la debutul pandemiei până în prezent, se apropie de o sută de mii de cazuri depistate în acești aproape doi ani, numărul ajunge, azi, la 97.290, cu cele descoperite astăzi. Cu excepția Capitalei, doar în Timiș au fost descoperite un număr comparabil de cazuri, azi acesta ajunge la 94.850.

În ultimele 24 de ore în Cluj au fost procesate peste două mii de teste de depistare a infecției, dintre care aproape patru sute la persoane care au manifestat simptome de infecție.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare