Închide

Încă 54 de contracte finanțate prin PNRR pentru reparații la infrastructura feroviară au fost semnate astăzi, dintre care 45 la Regionala de Căi Ferate Cluj

Economie by Actual de Cluj - dec. 07, 2022 0 130

Încă 54 de contracte finanțate prin PNRR pentru reparații la infrastructura feroviară au fost semnate astăzi, dintre care 45 la Regionala de Căi Ferate Cluj, anunță azi ministrul transporturilor, Sorin Grindeanu.

Cele 45 de contracte semnate de Regionala de Căi Ferate Cluj au o valoare de aproape 700 de milioane de lei plus TVA, pentru sectoarele Apahida – Baia Mare, Războieni – Episcopia Bihor și Arad – Oradea. Alte contracte au fost semnate de Regionala Craiova. Lucrările urmăresc eliminarea restricțiilor de viteză pe mai multe sectoare de cale ferată cu o lungime însumată de peste 150 de km.
În următoarele 24 luni, Asocierea de constructori români și polonezi care a câștigat contractele la Regionala CF Cluj și constructorul român care a câștigat contractele la Regionala CF Craiova trebuie să înlocuiască, punctual, cu materiale noi o serie de elemente ale suprastructurii feroviare, a precizat Grindeanu.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare