Închide

Împrumutul de 50 de milioane de lei intră în contul Aeroportului clujean

AdministrațieTop News by Cosmina Fernoaga - aug. 21, 2014 0 225

Imediat ce Consiliul Județean va primi avizul de la Comisia Specială din cadrul Ministerului de Finanțe, Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj va putea accesa creditul de 50 de milioane de lei, contractat prn intermediul CEC Bank. Vicepreședintele administrației județene, Ioan Oleleu, a confirmat că procedura privind accesarea acestui credit a fost aprobată și că banii vor putea fi utilizați de Aeroport pentru plata datoriilor cumulate pentru noua pistă a Aeroportului.

Accesarea creditului de 50 de milioane de lei nu lămurește nici pe departe modul în care s-au cheltuit, până în prezent, banii pentru construcția pistei Aeroportului. În forul Consiliului Județean s-a dispus constituirea unei comisii speciale care să verifice plățile executate din acest credit bancar. Consilierii PDL și PNL au apreciat că acest credit trebuie accesat pentru ca activitatea aeroportuară să nu aibă de suferit din pricina anchetei care vizează modul în care s-a realizat pista și celelate lucrări conexe. Creditul va fi rambursat în termen de 20 de ani, din resursele Aeroportului.

 

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.
  • Articole similare