Închide

Ilie Năstase: „Am văzut că în provincie s-au descurcat mai bine, s-au făcut stadioane acolo, săli frumoase cum e cea de la Cluj. Bucureștiul a rămas în urmă, deși e Capitala”

Sport by Actual de Cluj - nov. 23, 2017 0 523

Faimosul tenismen Ilie Năstase laudă Clujul: s-a descurcat mai bine decât Bucureștiul, care a rămas în urmă în ce privește infrastructura sportivă.

Năstase a fost prezent aseară la Gala Asociației Presei Sportive din România, care a sărbătorit 90 de ani de la înființare, și a spus printre altele că Statul Român ar trebui să facă mai multe pentru sport. „Nu sunt supărat pe cei de la Ministerul Tineretului și Sportului, eu sunt supărat în general pentru că nu se face nimic pentru sport. Statul trebuie să facă, ministerul dacă nu are bani cum să facă? Am văzut că în provincie s-au descurcat mai bine, s-au făcut stadioane acolo, săli frumoase cum e cea de la Cluj. Bucureștiul a rămas în urmă, deși e Capitala”.

Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, fiindcă despre aceasta e vorba, a fost gazda unor competiții sportive de amploare de când a fost inaugurată, în urmă cu câțiva ani; doar anul trecut a găzduit două turnee de tenis la nivel înalt, FedCup, campionatele europene de gimnastică feminină și calificările din grupă la campionatul european de baschet, plus o mulțime de concerte cu asistență de mii de persoane. Sala Polivalentă a fost ridicată la câteva zeci de metri de noul stadion Cluj Arena, cu 30.000 de locuri.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare