Închide

Cum a încercat Becali să-i fure CFR-ului un fotbalist. „Am negociat, i-am dat 15.000 pe lună, apoi s-a prins Dan Petrescu”

Sport by Catalin Suciu - nov. 23, 2017 0 648

Nistor a fost luat de CFR, de la Dinamo, la schimb cu Nascimento, după o înțelegere parafată între Dan Petrescu și Cosmin Contra, pe atunci antrenor la Dinamo.

Nemulțumit de statutul de rezervă în Ștefan cel Mare, mijlocașul a cerut să fie lăsat să plece, iar la Cluj a devenit om de bază în formația lui Dan Petrescu. Totuși, el putea ajunge la FCSB, informație dezvăluită de patronul echipei, Gigi Becali.

„Am vrut să-l iau și eu pe Nistor de la CFR Cluj. Am negociat cu el două săptămâni. I-am dat 15.000 de euro, voiam să-i dau 20.000. Era nemulțumit că nu joacă acolo. S-a prins Dan Petrescu și l-a băgat pe teren. Am vrut să-l iau atunci când l-a dat Dinamo. Asta a fost o mare greșeală. Eu îl luam pe Nistor, chiar dacă aveam 4 mijlocași centrali în echipă. Nistor era rezervă și voia să joace. Dădeam bani numai să-l iau de la CFR”, a zis Gigi Becali la TV Digi Sport.

În vârstă de 29 de ani, Dan Nistor e unul dintre cei mai importanți oameni din echipa clujeană, alături de Ciprian Deac, Ovidiu Hoban și Juan Culio.

 

 • author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  Nici un comentariu

  Scrie un comentariu

  Articole similare