Închide

Hoț din boxă prins de proprietar, folosește gaz lacrimogen ca să fugă. Ce au constatat polițiștii când l-au prins

Actualitate by Actual de Cluj - mart. 31, 2016 0 278

Bandit pus pe tâlhării și jafuri a fost prins de polițiști și ajunge în arest preventiv.

Bărbatul bănuit de săvârșirea unei tâlhării și a două furturi calificate a fost depistat și reținut ieri iar instanța a dispus pentru acesta măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

S-a întâmplat în Turda (foto), unde în noaptea de 29 spre 30 martie bărbatul de 27 de ani, din Turda, ar fi pătruns, prin forțarea lacătelor, în două boxe de la subsolul unui bloc de pe strada Libertății, din Turda. La ieșire din imobil, bărbatul ar fi fost surprins de către proprietarul unei boxe, împotriva căruia ar fi utilizat un spray iritant-lacrimogen pentru a-și asigura scăparea.
În urma verificării celor două boxe, nu s-a constat lipsa unor bunuri, ci doar răvășirea acestora.

Proprietarul boxei a sesizat polițiștii, care l-au identificat și depistat pe hoț și au constatat că acesta s-ar face vinovat de alte două infracțiuni, între 17 și 22 martie. „Acesta ar fi pătruns prin efracție într-o unitate de pe raza municipiului Turda de unde ar fi  sustras componente P.C., în valoare de circa 700 de lei, precum și într-un garaj din municipiu, de unde ar fi sustras bunuri de circa 1.000 de lei”, spun polițiștii.

 

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu