Închide

Haos pe aeroportul din Cluj-Napoca din cauza ceţii

ActualitateSinteză știri localeTop News by Actual de Cluj - nov. 11, 2018 0 769

 

Două curse aeriene care urmau să plece duminică de pe Aeroportul din Cluj au fost anulate, una a fost redirecţionată către Constanţa, iar alta a înregistrat întârzieri, din cauza ceţii dense, transmite Mediafax. 26 de judeţe au fost azi sub avertizare cod galben de ceaţă.

Directorul operaţional al Aeroportului „Avram Iancu” din Cluj-Napoca, Iuliu Pop, a declarat pentru MEDIAFAX că au fost anulate, duminică, o cursă către Bucureşti şi alta către Munchen.

De asemenea, o cursă care a plecat de dimineaţă către Bucureşti nu a putut ateriza şi a fost redirecţionată către Constanţa. Totodată, o cursă care urma să plece la ora 8.10 către Dortmund înregistrează întârzieri, tot din cauza ceţii.

Tabelul de „Sosiri” al aeroportului indică şi pentru zborurile de după-amiază sau seară întârzieri de ore întregi:
Pe Aeroportul „Henri Coandă” Bucureşti nu s-a decolat şi nici nu s-a ateriziat în această dimineaţă, din cauza ceţii, au precizat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.
De asemenea, cinci curse aeriene care ar fi trebuit să aterizeze, sâmbătă seară, pe aeroportul din Cluj-Napoca, au fost redirecţionate către Sibiu din cauza ceţii dense.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu