Închide

Haos în aeroportul din Cluj. Zboruri anulate și întârziate, pasagerii stau cu orele în terminal

ActualitateTop News by Catalin Suciu - dec. 18, 2019 3 2786

Mai multe zboruri operate de diverși operatori nu au putut ateriza de azi-noapte pe Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj din cauza ceții. În aeroport sunt zeci de oameni care așteaptă de ore bune să plece, dar deocamdată nici un avion nu se poate desprinde sau nu poate ateriza la Cluj.

Wizz Air are două curse de Londra care nu au plecat, zborul spre Bologna a plecat, dar fără călători, fiindcă avionul a fost nevoit să aterizeze la Sibiu, de unde a forțat întoarcerea la Cluj, dar tot nu a putut ateriza și a plecat fără pasageri.
Turkish Airlines a operat un zbor de la Istanbul spre Cluj, dar avionul a fost nevoit să se întoarcă în Turcia cu toți călătorii fiindcă nu s-a putut ateriza la Cluj.  Taromul are trei curse care nu au aterizat la Cluj, de la București, fiind și zboruri anulate.

Lufthansa avea programat un zbor de la Munchen spre Cluj, dar a fost anulat. Există mai multe avioane cu mari întârzieri și în acest moment. Cursa de Paris, de pe Beauvais, e întârziată, precum și Birmingham – Cluj.

În Aeroportul din Cluj e haos. Sunt oameni care așteaptă de ore bune în terminalul de plecări. În Someșeni, unde este poziționat aeroportul, e în continuare vreme nefavorabilă. Meteorologii au emis miercuri dimineața o atenționare cod galben de ceață pentru Cluj, care a fost extinsă până la ora 14.00.

 

 

 

3 comentarii

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.