Închide

Halep, nominalizată de FedCup la „Lovitura anului” pentru un meci de la Cluj

Sport by Actual de Cluj - dec. 28, 2016 0 229

Simona Halep e nominalizată de FedCup la titlul de „Lovitura anului”, cu un punct câștigat spectaculos la Cluj Napoca împotriva Karolinei Pliskova (Cehia). În total FedCup a făcut doar șase nominalizări, pe care le-a adunat într-un colaj video publicat pe pagina oficială de Facebook, și i-a invitat pe fani să aleagă care dintre aceste șase gesturi spectaculoase merită titlul de „Lovitura Anului”.
Celelalte cinci nominalizări sunt Belinda Bencic (Elveția), Viktorija Golubic (Elveția), Caroline Garcia (Franța) și Barbora Strycova (Cehia).
Votul e unul popular, astfel că decizia aparține fanilor, care pot vota prin comentarii pe pagina de Facebook folosind hashtag-ul #ShotA pentru Halep, #ShotB pentru Bencic și așa mai departe, iar câștigătoarea va fi anunțată în ultima zi din an. La ora redactării acestei știri videoclipul fusese vizualizat de 24.000 de ori și avea peste 400 de comentarii.

Fed Cup e cea mai mare competiție de tenis feminin, pe echipe, din lume. A fost înființată în 1963, iar în acest an în competiție s-au înscris 350 de jucătoare din 99 de țări. România a jucat pentru prima dată în  Fed Cup în 1973 iar în acest an disputa s-a mutat la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu