Închide

CFR se reunește în ianuarie, Miriuță solicită întăriri. „Nu-i niciun secret, am cerut doi jucători pentru că avem mare nevoie.” Care e programul feroviarilor la începutul lui 2017

SportTop News by Catalin Suciu - dec. 27, 2016 0 1254

CFR Cluj se va reuni pe 4 ianuarie, în Gruia, urmând ca în perioada 14-28 ianuarie să susțină un stagiu de pregătire centralizat în Cipru.

Formația „feroviară” e în vacanță după o primă parte de sezon încheiată cu probleme. În ultimele cinci partide din Liga 1, echipa clujeană a strâns abia 4 puncte din 15 posibile, sesizându-se foarte ușor subțirimea lotului antrenat de Miriuță. Antrenorul are un nucleu de 13-14 jucători pe care îi utilizează etapă de etapă, iar când intervin accidentările sau suspendările, apar și carențele din joc. De altfel, antrenorul a cerut conducerii imperios ca în această pauză competițională să mai fie transferați câțiva fotbaliști.

„Lotul decamdată e același dinainte de vacanță. Am urmărit mai mulți fotbaliști din străinătate și sper să putem face câteva transferuri pentru că nu poți sta în 14 fotbaliști. Am nevoie de doi jucători, măcar, foarte buni dacă nu va pleca niciunul. Eu pe 3 ianuarie voi fi în Cluj și voi avea o întâlnire cu conducerea clubului. Ne-am orientat spre piața externă”, a spus Miriuță pentru actualdecluj.ro.

CFR Cluj se va reuni pe 4 ianuarie, în Gruia, unde va începe antrenamentele ușoare. Pe 14 va pleca în Cipru unde va rămâne până pe 28 ianuarie, perioadă în care se va pregăti partea a doua a sezonului. CFR-ul va juca 4 partide amicale, adversarele urmând a fi anunțate în perioada următoare.

După 21 de etape, CFR-ul ocupă locul 6, ultimul care asigură participarea în play-off. Are 30 de puncte, cu unul în plus față de Astra (locul 7) și e la două lungimi de Dinamo (locul 5). E bine de menționat că „feroviarii” început sezonul cu o depunctare de 6 puncte din cauza unor datorii către foști jucători.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare