Închide

Halep la Cluj: „Sala Polivalentă e incredibilă, abia aștept să ne bucurăm împreună de victorie”

SportTop News by Catalin Suciu - feb. 03, 2016 0 1096

Simona Halep le promite clujenilor un succes în fața Cehiei, în Fed Cup. Echipa României va juca în acest weekend cu câștigătoarea ultimelor ediții, iar dacă va învinge, se va califica în careul de ași al competiției.

Simona Halep (3 WTA), Monica Niculescu (40 WTA), Andreea Mitu (96 WTA) şi Raluca Olaru (49 WTA la dublu) vor reprezenta România în confruntarea cu Cehia de sâmbătă și duminică.

Principala noastră jucătoare s-a antrenat deja pe suprafața instalată în Sala Polivalentă .
“E o sală foarte frumoasă, am rămas plăcut surprinsă când am venit. E deosebită, e incredibilă, e foarte mare și sunt convinsă că atmosfera va fi senzațională. Sper să ne bucurăm împreună de câteva victorii, noi și toți spectatorii, iubitorii tenisului. Întotdeauna mi-a plăcut să joc pentru țară. Nu e ușor, e foarte diferit de turneele individuale, dar e o mândrie”, a spus Simona Halep.

“Sper să facem o figură frumoasă. Suprafața este mai lentă, seamănă cu cea de la Budapesta, nu știu dacă ne avantajează pentru că nu e ușor să joci pe ea. Trebuie să alergi mult. Mă simt excelent la Cluj, e foarte bine alături de fete și mă bucur să în echipă”, a explicat și Monica Niculescu.
Partida România – Cehia se va desfăşura după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu se vor disputa sâmbătă (6 februarie), iar duminică (7 februarie) celelalte două meciuri de simplu şi meciul de dublu (în funcție de rezultat). În sistemul actual de joc, echipa de Fed Cup a României participă pentru prima dată în Grupa Mondială principală.
E bine de menționat că în eventualitatea unui succes cu Cehia, România va ajunge în semifinalele competiției, unde ar putea întâlni câștigătoarea dintre Germania și Elveția.

De partea cealaltă a tabloului se mai dispută partidele Franța- Italia și Olanda- Rusia.

sala

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.