Închide

Halep confirmă prezența la Cluj. Sâmbătă va juca finala Australian Open

SportTop News by Catalin Suciu - ian. 26, 2018 0 3652

Simona Halep e în fața celei mai mari performanțe în circuitul profesionist și va juca sâmbătă o nouă finală de Grand Slam.

După două finale pierdute la Rolland Garros, numărul 1 mondial va evolua în ultimul act la Australian Open, unde o va întâlni pe daneza Caroline Wozniacki. Meciul se va juca sâmbătă dimineața, de la ora 10:30.

Cea mai bună jucătoare din România a confirmat deja prezența în echipa de Fed Cup a României, care va juca în februarie, în Sala Polivalentă din Cluj, împotriva Canadei.

„Sigur vine, sigur vine, am avut o discuţie! Sunt sigur că se va recupera, iar dacă nu o va face 100%, voinţa de care dă dovadă, ambiţia o vor face să intre în teren, să lupte şi să uite de toate problemele“, a spus președintele Federației de Tenis, George Cosac, la Digisport.

Citiți și:

3 meciuri până la Marele Trofeu! Halep poate veni la Cluj cu primul Grand Slam câștigat în carieră

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.