Închide

Halep confirmă prezența la Cluj. Sâmbătă va juca finala Australian Open

SportTop News by Catalin Suciu - ian. 26, 2018 0 3631

Simona Halep e în fața celei mai mari performanțe în circuitul profesionist și va juca sâmbătă o nouă finală de Grand Slam.

După două finale pierdute la Rolland Garros, numărul 1 mondial va evolua în ultimul act la Australian Open, unde o va întâlni pe daneza Caroline Wozniacki. Meciul se va juca sâmbătă dimineața, de la ora 10:30.

Cea mai bună jucătoare din România a confirmat deja prezența în echipa de Fed Cup a României, care va juca în februarie, în Sala Polivalentă din Cluj, împotriva Canadei.

„Sigur vine, sigur vine, am avut o discuţie! Sunt sigur că se va recupera, iar dacă nu o va face 100%, voinţa de care dă dovadă, ambiţia o vor face să intre în teren, să lupte şi să uite de toate problemele“, a spus președintele Federației de Tenis, George Cosac, la Digisport.

Citiți și:

3 meciuri până la Marele Trofeu! Halep poate veni la Cluj cu primul Grand Slam câștigat în carieră

 

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu