Închide

Gravul accident de circulație de pe DN1C din Sânnicoară din această seară, cu patru răniți dintre care unul grav, a fost provocat de șoferul autoturismului care a intrat pe drumul principal fără să se asigure

Actualitate by Actual de Cluj - mai 28, 2024 0 448

Gravul accident de circulație de pe DN1C din Sânnicoară din această seară, cu patru răniți dintre care unul grav, a fost provocat de șoferul autoturismului care a intrat pe drumul principal fără să se asigure.

Din cercetările preliminare ale polițiștilor s-a constatat că la momentul pătrunderii unui autoturism condus de un bărbat de 37 de ani, pe DN1C dinspre strada Tirajului a avut loc o coliziune cu autoutilitara condusă din direcția Apahida spre Cluj-Napoca, de un bărbat de 61 de ani. Ulterior, autoturismul a fost proiectat într-un alt autoturism, aflat în coloană, în direcția localității Apahida. Testările șoferilor cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative. Șoferul autoturismului – bărbatul de 37 de ani – și cei doi pasageri din mașina acestuia au fost transportați la spital. Șoferul a intrat în stop cardio-respirator la fața locului dar din fericire a răspuns manevrelor de resuscitare aplicate de echipajele de prim-ajutor sosite la fața locului timp de zeci de minute.

Traficul a fost reluat în jurul orei 20.

Citește și:

Grav accident de circulație în Sânnicoară, cu trei mașini implicate, 4 răniți între care unul grav, traficul a fost blocat total.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare