Închide

Grav accident de circulație în Sânnicoară, cu trei mașini implicate, 4 răniți între care unul grav, traficul a fost blocat total.

Actualitate by Actual de Cluj - mai 28, 2024 0 197

Grav accident de circulație în Sânnicoară, cu trei mașini implicate, traficul a fost blocat total.

Accidentul a avut loc în jurul orei 18 pe DN1C, al doilea cel mai periculos drum din Cluj. La fața locului au sosit echipaje de prim-ajutor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj. La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD, unde au găsit un autocamion și două autoturisme avariate. Într-unul dintre autoturisme se aflau două persoane încarcerate. Două victime – doi bărbați, cu multiple traumatisme, au fost găsite în mașina avariată. Întrucât condiția medicală a unuia dintre bărbați este gravă, echipajele au operat o extragere de urgență. Imediat, bărbatul a fost intubat, dar a intrat în stop cardio-respirator, astfel că în aceste momente se aplică manevre de resuscitare. Cealaltă victimă extrasă este conștientă și cooperantă. Alte două persoane primesc îngrijiri medicale.

Revenim cu informații

UPDATE Citește și:

Gravul accident de circulație de pe DN1C din Sânnicoară din această seară, cu patru răniți dintre care unul grav, a fost provocat de șoferul autoturismului care a intrat pe drumul principal fără să se asigure

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare