Închide

Pro Infrastructura: Drumul expres de legătură între autostrada Transilvania și centura Vâlcele – Apahida are șanse foarte mici să fie inaugurat în acest an

Actualitate by Actual de Cluj - mai 28, 2024 0 302

Drumul expres de legătură între autostrada Transilvania și centura Vâlcele – Apahida are șanse foarte mici să fie inaugurat în acest an, cred reprezentanții asociației Pro Infrastructura, care monitorizează proiectele de infrastructură mare din țară. ”Ciotul de nici 5 kilometri de drum expres care va face legătura dintre Autostrada A3 și DN1 păstrează șanse foarte mici de a fi inaugurat în decembrie 2024, având termen contractual de finalizare februarie 2025”, consideră asociația.

Este primul proiect de anvergură al asocierii Dimex și CON-A. ”I-am prins pe filmare sâmbătă, când de obicei nu lucrează, dar putem spune că antreprenorii înaintează binișor pe șantier”.

”Totuși, pentru o inaugurare înainte de termen în decembrie, trebuie să forțeze mult mai mult, mai ales la structuri. De asemenea, sunt multe consolidări de făcut (ziduri de sprijin) și, desigur, deschiderea traficului presupune și restul de terasamente, asfalt, marcaje și parapete de protecție”, arată Pro Infrastructura. ”Și, nu în ultimul rând, mai trebuie să se implice proactiv și oficialii CNAIR. Dacă timpul trece leafa merge, 2024 va rămâne doar un vis”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare