Închide

Grav accident pe cel mai periculos drum din Cluj, doi morți, circulația întreruptă pe ambele sensuri

ActualitateTop News by Actual de Cluj - oct. 14, 2020 0 439

Grav accident pe cel mai periculos drum din Cluj, două persoane au decedat, circulația a fost întreruptă pe ambele sensuri.

Accidentul a avut loc între o mașină și o autoutilitară, pe DN1E60, considerat cel mai periculos drum din Cluj, pe raza localității Izvorul Crișului. Șoferul autoturismului, și pasagerul de pe locul dreapta-față, au decedat în urma impactului.
Circulația este întreruptă pe ambele sensuri, se desfășoară cercetări la fața locului.

”Salvatorii au găsit două persoane încarcerate în autoturismul prins sub cabina ansamblului de vehicule, care prezentau traume incompatibile cu viața, nefiind posibile aplicarea manevrelor de resuscitare pentru bărbatul și femeia de circa 50 de ani”, arată purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, Andrei Biriș. ”Intervenția a fost una dificilă având în vedere gradul ridicat de încarcerare al celor două persoane din autoturism”.

UPDATE ”Un conducător auto de 58 de ani, din comuna Fildu de Jos, judeţul Sălaj, care se deplasa pe DN1 E60, din direcţia Cluj-Napoca spre Oradea, în afara localităţii Izvorul Crişului, ar fi efectuat o manevră de depăsire, moment în care a intrat în coliziune cu o autoutlitară, condusă de un bărbat de 46 de ani, din comuna Negreni.
În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului autoturismului şi a pasagerului drepta-faţă, o femeie de 55 de ani, din comuna Fildu de Jos”, transmit polițiștii sosiți la fața locului.

Șoferul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu