Închide

Grav accident de circulație pe al doilea cel mai periculos drum din Cluj, două tiruri s-au ciocnit frontal, circulația blocată

Actualitate by Actual de Cluj - oct. 27, 2021 0 343

Grav accident de circulație pe al doilea cel mai periculos drum din Cluj, două tiruri s-au ciocnit frontal după ce un șofer a intrat pe contrasens.
Din primele informații, în jurul orei 13.30, pe DN1C, între localitățile Iclod și Livada, două mașini de mare tonaj s-au ciocnit. ”Conducătorul unui ansamblu de vehicule, de 68 de ani, din Iclod, care se deplasa din direcția Cluj-Napoca spre Gherla, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un alt ansamblu de vehicule, condus din direcția Gherla spre Cluj-Napoca, de un bărbat de 49 de ani, din județul Covasna”, au explicat polițiștii sosiți la fața locului. Ambii șoferi au fost duși la spital. Traficul a fost blocat pe ambele sensuri.

La fața locului au intervenit echipajele de urgență, cu două autospeciale cu modul de descarcerare, o autospecială pentru intervenție rapidă, un echipaj SMURD și unul al Serviciului Județean de Ambulanță. La fața locului salvatorii au găsit unul dintre șoferi încarcerat în cabină, iar cel pe cel de-al doilea în imposibilitatea de a ieși singur din autovehicul. ”Ambii bărbați prezentau multiple traumatisme, însă erau în stare de conștiență și cooperanți”, spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Andrei Biriș.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu