Închide

Grav accident de circulație chiar în prima zi din an, soldat cu un deces. Fără permis de conducere, a lovit o țeavă de gaz și s-a răsturnat cu mașina la diferență de nivel de 5 metri

Actualitate by Actual de Cluj - ian. 01, 2020 0 380

Grav accident de circulație chiar în prima zi din an, soldat cu un deces, în Cluj.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 5 dimineața pe strada Republicii din comuna Gilău, soldat cu decesul unei persoane. ”Conform primelor informații, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Someșul Rece, comuna Gilău, în timp ce conducea un autoturism pe strada indicată, pe fondul neadaptării vitezei în curbă la dreapta ar fi pierdut controlul direcției de deplasare. Astfel a părăsit partea carosabilă, a lovit o țeavă de gaz și s-a răsturnat pe terenul viran aflat la o diferență de nivel de aproximativ cinci metri. Bărbatul a fost proiectat în afara autoturismului. Accidentul s-a soldat cu decesul acestuia”, explică polițiștii sosiți la fața locului.

Trupul victimei a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru necropsie. ”În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit c el nu dețoinea permis de conducere”, au adăugat polițiștii.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare