Închide

Incendiu de proporții într-un apartament din Cluj-Napoca, pornit de la o lumânare

Actualitate by Actual de Cluj - ian. 02, 2020 0 503

Dezastru într-un apartament din Cluj-Napoca, unde o lumânare aprinsă în memoria unei persoane decedate, lăsată nesupravegheată, a cauzat un incendiu de proporții.

S-a întâmplat aseară în jurul orei 21.40, când la fața locului au ajuns două autospeciale de stins incendii, plus una pentru intervenții și salvări de la înălțimi și o ambulanță. ”Pompierii sosiți de urgență la locul solicitării au găsit apartamentul, situat la etajul trei, cuprins aproape în întregime de flăcări. Locatarii blocului s-au autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție”, a declarat purtătorul de cuvânt al pompierilor, Andrei Biriș.
Un bărbat în vârstă de aproximativ 70 de ani a primit îngrijiri de la echipajul de ambulanță al serviciului județean, privind posibila de intoxicare cu fum. Bărbatul a refuzat transportul la spital. ”Intervenția promptă a pompierilor a reușit să limiteze extinderea flăcărilor și la celelalte apartamente din imobil”, a adăugat Biriș.  Din cercetările preliminare se pare că proprietarul apartamentului afectat aprinsese o lumânare în memoria unei persoane și a lăsat-o nesupravegheat. Au fost deteriorate, pe lângă distrugerile însemnate din apartamentul situat la etajul trei, tâmplăria de PVC a apartamentului de deasupra celui afectat și, prin scurgerea apei, zugrăveala din apartamentul situat dedesubt.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu